Resep Ayam goreng tepung no ribet, Lezat

Hayam goreng tepung teu hese.

Pilari inspirasi pikeun resep hayam goreng khusus anu aman? Sawareh urang daerah nuju milarian resep ayam goreng anu lezat, meureun salah sahijina mah sobat. Pamaké Internét parantos nganggo Internét dina telepon sélulér pikeun kéngingkeun inpormasi ngeunaan poto, contona. Muhun, waktos ieu abdi bade ngabagikeun resep ayam goreng, tong hariwang, henteu sesah, tapi henteu gampang ogé. Upami teu leres, hasilna moal nyugemakeun atanapi ngeunah. Sanaos hayam goreng anu paling nikmat kedah gaduh ambu sareng rasa anu tiasa nangtang kuncup rasa urang.

Seueur faktor anu mangaruhan kualitas hayam goreng tanpa seueur masalah, ti jinis produk, teras pilihan bahan seger, dugi ka prosés sareng jasa. Dimana wae anjeun, lamun hayang nyieun hayam goreng tanpa loba repot jeung nikmat, mangka anjeun teu kudu salempang sabab lamun nyaho cara, masakan ieu bisa jadi husus. Di handap ieu gambar hayam goreng nu bisa Anjeun jadikeun inspirasi.

Muhun, waktos ieu hayu urang coba nyieun hayam goreng di imah tanpa salempang. Sanajan bahanna basajan, kadaharan ieu bisa mantuan ngajaga kaséhatan awak anjeun sarta sakabeh kulawarga. Ngagunakeun 9 jenis bahan jeung 5 tahap masak, anjeun bisa kalayan gampang nyieun hayam goreng. Kieu kumaha carana nyiapkeunna.

Sumber: Dapur Xandra

Bahan sareng bumbu anu diperyogikeun pikeun ngadamel Ayam Goreng Gampang:

  1. 250 gram hayam
  2. 1/2 séndok téh bubuk bawang bodas
  3. 1/2 séndok téh cabe taneuh
  4. uyah secukupnya
  5. 1 endog
  6. 🍄 Bahan sarung
  7. 5 séndok tepung
  8. 1 séndok cornmeal
  9. Jumlah pewarna bubuk anu cekap.

Cara masak hayam goreng kalayan tipung henteu sesah.

  1. Kumbah jeung garing hayam.
  2. Ngagabungkeun bubuk bawang bodas, uyah, lada jeung kecap. Lajeng kulub hayam ogé. Teundeun dina wadahna airtight jeung refrigerate sapeuting.
  3. Campur bahan pikeun palapis. Angkat hayam tina kulkas, teras tambahkeun endog sareng aduk rata.
  4. Beuleum hayam dina saos, tabur tipung saeutik. Tumis dina minyak panas dina panas sedeng nepi ka asak. Hadir
  5. Pastikeun hayam téh 2/3 atawa sagemblengna submerged mun anjeun masak eta.

naha gampang, leres? Ieu kumaha gampang ngadamel hayam goreng di bumi. sing salamet!

Link copied to clipboard.